Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A boldoghe.eoldal.hu fórumán Vagy, ahol érdeklődhetsz a boldogi horgászegyesület egyesület dolgairól és informálhatod a horgász társadalmat.

 A neved mellé írd oda légy szíves az e-mail címedet!

Az engedélyváltás témában Laczkó Istvánnál a

 06-70-2118446 számon érdeklődhetsz.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a hiba, az hiba

(Kiss Úr, 2011.01.27 17:06)

Azon senki nem vitatkozik, hogy hibáztunk, közte én is. Mlyen piszok áttolásról beszélsz és kinek a háza elé?

Amit nem értek

(PITYU (laczkoi@citromail.hu), 2011.01.27 16:38)

A megállapításomba gyorsan volt, ( A vezetőségből)aki bele állt sértődötten itt a fórumon, De egy sem, aki azt mondta volna, hogy ezt valóban ki kell vizsgálni!

Majd vasárnap megbeszéljük

(PITYU (laczkoi@citromail.hu), 2011.01.27 16:34)

Kiss Józsi! Nem fura, hogy a saját hibátokat másra akarod tolni és ellapátolod a piszkot más háza elé?!
Szerintem nem kell ezt itt folytatnunk. Ha nem sértegetni szeretnél, akkor írj Emailt. És vasárnap lezárjuk a témát!

Mindenre van megoldás

(Monyó, 2011.01.27 16:05)

Nem hárítjuk a hibát ,de a közgyűlést nem az új vezetőség hívta össze az csak ott lett megválasztva.Ott fellehetett volna azt vetni,hogy ki hogyan értesült a közgyűlésről és mit keres ott ,ha nem lett értesítve.
Ez a vezetőség új lappal indult,kicsit úgy érzem rágalmazva vagyunk azért amit el sem követtünk. Az értesítés ügyében változtatunk és ez folyamatban van.Nem hiszem ,hogy minden döntésről be kellene számolni az elnökségnek a tagok felé ez egy évben egyszer a közgyűlésen indokolt.Mint mindenre erre is találunk megoldást korrekt emberhez méltó tisztességgel.(vasárnap)

a szavazásról

(Kiss úr, 2011.01.27 15:51)

A szavazást te folytattad le, szerintem megfelelő volt.
Kinek kellene új közygűlést összehívni? A korábbi elnök lemondott, ő nem hívhat. Az új -szerinted nem legitim- ő megint nem hívhat.

Gabi!

(PITYU (laczkoi@citromail.hu), 2011.01.27 15:14)

Egyet értek Veled Gabi, ami a megfelelő út betartására vonatkozik. Ti faggattatok jelen helyen a dolgokról és folytatok bele, amibe még nem kellene.

Tévedés ne essék

(PITYU (laczkoi@citromail.hu), 2011.01.27 15:12)

Nem akarom magam újra ismételgetni. Aki szeretne tisztába kerülni a történés pontos menetével az olvassa vissza. Egyébként mindegy ki hibázott. A hiba következménye egy legálisnak nem nevezhető helyzet, amit orvosolni kell. Ha a jelen vezetőség ezt a múlt vezetőire akarják hárítani... Mellesleg a jelen vezetők között is ott van belőlük 4 személy. Végül is lehet kísérletezni vele. De akkor legyen észrevehető felelősségre vonás a tetteikért. Ez így jobb? De akkor is egy nem megfelelően lefolytatott szavazás eredménye a jelen helyzet.
Ha az alapszabályt betartjuk, akkor mi a megoldás szerintetek?

Pityu!

(Monyó, 2011.01.27 14:29)

A hiba (ami szerintem nem hiba) nem az új, hanem a a régi elnökséget terheli,ezért kell kivizsgálni .A jelentési sorrendet pedig be kell tartani .A hibát észlelő szól a felügyelő bizottság tagjának ,a felügyelő tag jelent a felügyelő bizottság elnökének aki összehívja a felügyelő bizottságot és vizsgálódik,értesítik az elnököt a többit már írtam előbb.
Holnap itthon vagyok a telefonszámom tudod ,hívj

ki-mit-folytat

(Kiss úr, 2011.01.27 10:14)

Kedves Pityu! Arra a visszafogott kijlentésre, hogy "ideiglenes vezetőség", valamit válaszolni kellett, ugyanilyen visszafogottan.
Nem tudom, melyik megnyilánulásomra gondolsz.
Az egyesület élete nem ott folytatódik, ahol abbamaradt, hiszen új az elnök. Még alkalmat sem adtál neki, hogy bizonyítson, máris véleményt mondasz.
Felvetettél egy problémát, máris vezetőségi ülést hívott össze. Akkor miért mondot, hogy nem számít bárki véleménye?

Levente!

(PITYU (laczkoi@citromail.hu), 2011.01.27 08:04)

Ha nem úgy van akkor hamarosan kiderül és akkor én fogok elnézéseteket kérni. Sajnos a Józsi féle megnyilvánulások engednek következtetni a múlt folytatódására. Bár ne lenne igazam!

Pistának

(Levente, 2011.01.26 23:52)

"Az viszont igen, hogy ott folytatódik az egyesület élete, ahol eddig is kalandozott."
Pista! Ezt kikérem magam és az egész elnökség nevében!

Gabi!

(PITYU (laczkoi@citromail.hu), 2011.01.26 22:01)

Holnap vissza vinném az alapszabályt! otthon leszel?

Urak!

(PITYU (laczkoi@citromail.hu), 2011.01.26 22:00)

Helló!
nos hogy is van? Én felhívtam a figyelmét név szerint megszólítva az elnököt és a felügyelő bizottság elnökét, hogy gond van. Szerettem volna velük megbeszélni ezt a dolgot. Te Gabi azt mondtad tegyem közzé mit is nehezményezek. Én a lehető leg visszafogottabban leírtam mi is a probléma. A Józsi belekezdett egy elbagatelizáló kalandba. Valóban kár volt vele foglalkoznom, mert rendre ilyen bolondság a vége. Mellesleg ne legyünk eltévedve. Mindegy ki kit választott. Mindenkinek az alapszabályt betartva kell elvégezni a munkát. Ha kiderül valami hiányosság azt orvosolni és nem takargatni kell. Egyébként sehol nem tiltja semmi, hogy csak a vezetőség x, vagy ipszilon titulusú tagja élhet észrevétellel. Az egyesület tagságából bárki megteheti ezt. Komolyan nem az fáj, hogy a közgyűlés többsége nem szavazott bizalmat. Az viszont igen, hogy ott folytatódik az egyesület élete, ahol eddig is kalandozott.
Jó lenne, ha vasárnapra maradna ez a beszélgetés. Nekem nem stílusom a tiédhez hasonló sértegetés kedves Kiss Úr!

Monyónak

(Kiss úr, 2011.01.26 21:07)

Nem tudom, mi lehet az oka. Szerintem csinálj egy mentést, aztán telepítsd újra a programot, de az én frissítésemről futtasd a rendszer visszaállítást
Ha nem jön össze, holnap beszélünk.

nem tudom, miről beszélsz

(Kiss Úr, 2011.01.26 20:31)

Hol van itt arogancia ?
A közgyűlés egyhangúlag megbízott egy feladattal. amit próbálok legjobb tudásom szerint megoldani. Ha nem tetszik a személyem, a közgyűlésen kellett volna elmondani a véleményed, nem utólag. Nem szorulok tőled kioktatásra sem jogi, sem erkölcsi téren. A tagság nagyobb részét nem sikerült meggyőznöd az alkalmasságodról, mert nem választottak meg, és ez most neked nagyon fáj. Ha akard, folytasd csak tovább az aknamunkádat, hátha még azt a kevés támogatót is elveszíted, akinek szimpatikus volt eddig a jog dicső védelmezője, szegények megsegítője.
Az rendben van, hogy a hibákra felhívod a figyelmet, elfogadjuk a kritikát, az hozzásegít ahhoz, hogy rendben menjenek a dolgok. De kétségbe vonni más jószándékát, egyéni sértődöttség miatt egy egész közösség jószándékát, az már túl megy azon a határon, amit megtehetsz itt, az egyesület honlapján.

Józsi

(Monyó, 2011.01.26 18:54)

Nem jött össze a frissítés !

Alapszabály

(Monyó, 2011.01.26 18:01)

Pityu!
Tartsuk be az alapszabályt?
20§ 3. pont kimondja ,hogy a "bizottság" nem egy ember a bizottság tehát jelen esetben 3 fő ,igaz?Vizsgálhat ellenőrizhet összehangolva egymással.
20§ 5. pont ha a "bizottság" nem egy ember 3fő úgy dönt ,hogy valami nincs rendben akkor értesíti az elnököt és 30 napot vár.Nem hiszem ,hogy ezt itt fórumon kell megtudni az elnöknek,tagoknak és a "VILÁGNAK".

Kiss Úr

(PITYU (laczkoi@citromail.hu), 2011.01.26 16:49)

Örege! Eddig elég türelmesen viseltem az aroganciádat és a fellengzőségedet. Viszont Te egy dolgot tehetsz . Be kell tartanod az alapszabályban foglaltakat és az szerint végezni a munkádat. Ha ez nem felel meg a rangodnak, akkor kár volt vállalnod a munkát, mert azt kellő felelősséggel és alázattal illik, ahogy egy választott posztnál dukál.
Én felhívtam a figyelmeteket a mulasztásotokra, amit még orvosolhatunk. Mellesleg, ha valamit tehetsz a hibákkal kapcsolatban a sorozatos bocsánat kérésen kívül, az a felelősség vállalása!

levelezés

(Kiss úr, 2011.01.26 14:09)

ajánlott levelet szerintem ezek után sem fog kapni senkit, maximum a levélszekrényébe lesz bedobva a meghívó, aztán vagy elolvassa, vagy nem
Az egyesület többi (nem közgyűlés) értesítését
(eseti tilalmak) továbbra is a honlapon (amíg lesz rá módunk), illetve kiragasztott hirdetményeken olvashatja az éreklődő, de telefon is bárkinek rendelkezésére állunk.
Hirdetési helyek: kocsmák, húsbolt, mezőgazdasági bolt, posta előtt - mint eddig. Ha Pityu intézne hirdetőtáblát a templomban, esetleg ott is.

időpont

(Kiss úr, 2011.01.26 13:40)

az nem tudott esetleg az időpontról, akit nem érdekelnek az egyesület ügyei - mondj valakit, aki azért nem jött el, mert nem értesült róla
Ha van is egy-két személy, azoktól bocsánatot kérek a volt vezetőség nevében.
A közgyűlés határozatát azonban nem befolyásolja a meghirdetés szabályossága, az attól még érvényes.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

Következő »