Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A boldoghe.eoldal.hu fórumán Vagy, ahol érdeklődhetsz a boldogi horgászegyesület egyesület dolgairól és informálhatod a horgász társadalmat.

 A neved mellé írd oda légy szíves az e-mail címedet!

Az engedélyváltás témában Laczkó Istvánnál a

 06-70-2118446 számon érdeklődhetsz.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

költségvetéshez

(laczkoi@citromail.hu, 2012.01.19 09:21)

Na én sem egy konkrét összegszerű döntésre gondoltam. Szerintem a tárgyév feladatait itt kell meghatározni és ahhoz maximálva meghatározni egy bevételhez kötött %-ot. Pl. esőbeállók befejezése: Kell hozzá 40 ezer Ft, Versenyek 10 ezer Ft, társadalmi munka 10 ezer Ft, egyéb kiadások Itt felsorolva az előző évek tapasztalatából sejthető kisebb tételeket). Ennek belekell férnie az éves bevétel 10%, illetve maximum 100 ezer ft-ba.

fegyelmi szabáélyzat tervezet

(Kiss Úr, 2012.01.19 09:18)

Pista!
Elküldtem a fegyelmi szabályzat tervezetét, amit már most el lehetne fogadni. Kérlek tedd fel a netre, hogy mindeni megismerhesse!

költségvetéshez

(Kiss Úr, 2012.01.17 13:24)

javaslok egy reprezentációs keret megahatározását, ami a társadalmi munkán fogyasutott étel és védőital fedezésére szolgálna.

költségvetéshez

(Kiss Úr, 2012.01.17 13:22)

Csak naggyából lehet tudni, hogy mennyi pénzzel fogung gazdálkodni 2012-ben. Azt tudjuk, mennyi maradt előző évből (Gabi a közgyűlésen elmondja), de hogy mennyien fognak területi jegyet váltani, illetve az útviszonyok miatt mennyi napijegy fogy, azt nem. A telepített hal mennyiségévbel tudunk igazodni a bevételek alakulásához.
2012-ben ki kell még építeni az esőbeállókat, ennek a költségei kalkulálhatók. Nem döntöttünk még egyéb munkálatokról, ami pénzbe kerülhet.
Költségvetési vitaként olyat tudok elképzeli, amiben esetleg döntünk egy összegről, amit minden évben tartaléknak képezünk a következő évre, vagy a versenyekkel kapcsolatos kiadások limitálását (ami idén minimális volt).

Taggyűlés

(laczkoi@citromail.hu, 2012.01.15 09:47)

Az elmúlt év megmutatta szükségességét és az eladott napijegyek száma indokolttá is teszi az ellenőri rendszer komolyabb szabályozását és erősítését. Ezzel is kellene valamit kezdenünk!

A költségvetés elfogadásáról az alapszabályunk intézkedik a következő módon.
12.§
2./A közgyűlés:
d., Megállapítja az egyesület költségvetését.

területi jegyre dondoltam

(Kiss Úr, 2012.01.14 21:07)

A taglétszám akár mennyi lehet, csak a területi jegyek számát korlátoznám. Ez most csak elméleti feltevés, mert nincs kiadva még 40 területi jegy se. Akkor válik esedékessé, ha visszakapnánk a vizsgáztatás jogát, és vennénk fel új horgászokat.

AZ eljárási szabályok állandók, azokat elég egyszer elfogadni, megszavazni.
Az egyes fegyelmi vétségek felsorolása, illetve az ajánlott büntetési tételek változhatnak, ahhoz nem kell mindig új fegyelmi szabályzatot készyíteni, mert nem abban vannak, hanem mellékletét képezik.

Re: területi jegyre dondoltam

(laczkoi@citromail.hu, 2012.01.15 09:39)

Értem a gondolatodat, de vizsgáztatás nélkül is jöhet vissza hozzánk rengeteg horgász, akinek már van vizsga nélkül is joga horgászni. Már igazolvánnyal rendelkező horgászokra gondoltam.
A fegyelmi szabályzatot lehet különválasztani a fegyelmi szabálysértések tételeitől. Ez csak technikai dolog, mint a róla történő szavazás is történhet egyben, Vagy külön egy időben. Ha későbbiekben bár melyiken változtatást kívánunk tenni a tagság egyetértésével, akkor is csak a módosítandó tétel szavazásáról lenne szó és nem egy új elfogadásáról.
Egy dolgot még javasolnék a gyűlésre. Az előző évektől eltérően egy százalékos mértékű költségvetés előterjesztését.

Közgyűlés

(laczkoi@citromail.hu, 2012.01.14 20:25)

Én is egy ilyen fegyelmi szabályzatot tanulmányoztam és alakítottam a mi helyzetünkhöz. Szerintem egyben kellene elfogadni a büntik meghatározásával.
A limitálás nem rossz ötlet és szükséges is. Szerintem a régi évekből kiindulva az 50 alacsony tagszám . Régen 50 felnőtt és 20 ifi és gyerek volt.
Akkor aktívak is voltak a horgászok. Kezdésnek a 60 felnőtt lehetne. A következő évben lehet módosítani. Vagy venni fel hozzá, vagy nem tölteni be az esetleg lemorzsolódó helyeket. Állítólag a 70 db-os létszámos évben is volt hely. Az 50 fölötti létszámot ifi, gyerek és pörgetőnek gondolom.

fegyelmi szabályzat

(Kiss Úr, 2012.01.14 13:17)

A neten több egyesület fegyelmi szabályzata is megtalálható, amelyek ugyanazon alap dokumentumra épülnek. Pl. Gyulai Munkácsy HE fegyelmi szabályzata. Az eljárás megindítására, lefolytatására vonatkozó részt egy az egyben átvehetjük, a közgyűlésen megszavazhatjuk (egy-két szót ki kell javítani, pl. a Fegelmi Bizottság lézszámára vonatkozót.)
Nagyon nem térhetünk el, mert az alapszabályunkban az is szerepel, hogy a "Bizottság eljárására a Szövetség és a tagszervezeteinek fegyelmi szabályzatában foglalt rendelkezések az irányadók". - Mondjuk és ilyet nem találtam, de feltehetően ezek is a fenn említett alapra épülnek.

Az egyes fegyelmi vétségek felsorolását és az ajánlott büntetés mértékét később meg lehet határozni, ami mellékletét képezi a már elfogadott fegyelmi szabályzatnak.

liminált területi jegy

(Kiss Úr, 2012.01.14 11:23)

Meg kellene fontolni, hogy 50 db-ban limiláljuk a tóra kiadható területi jegyek számát. A tagság még nem járna együtt automatikusan a területi jegy váltásának lehetőségével. Aki nem vált egy évben, a helyére várólista alapján kerülne be más.

Dudás Gabi

(laczkoi@citromail.hu, 2012.01.14 10:17)

Szia Gabi!
Hallottam a balesetetekről. Örülök, hogy komolyabb sérülésetek nem lett! Gyors felépülést kívánok!

Közgyűlés

(laczkoi@citromail.hu, 2012.01.07 19:05)

Üdv!

A közgyűlésen szerencsés lenne megalkotni és elfogadni egy fegyelmi szabályzatot. Ez az egyesület megfelelő működéséhez kívánatos. Javaslom minden sporttárs számára ez irányú ötleteit hozza magával!
Esetleg lehetőség lenne itt a fórumon ötletelve alkotni egy benyújtható formátumot.

Közgyűlés

(Kiss Úr, 2012.01.07 17:42)

Ide rakom fel, met az egyesület hivatalos honlapjára nem bírtam.

Tisztelt Horgásztársak !
A Boldogi HE Elnöke az egyesület éves közgyűlését 2012. január 22-ére összehívta.
Helye: boldogi Berecz Antal Általános Iskola Árpád úti épülete
Ideje : 2012.január 22. nap 08 óra 30 perc

A közgyűlés határozatképtelensége esetén ugyanazon napon és helyen, 09.00 órától kerül megrendezésre a közgyűlés, függetlenül a megjelentek számától.

Napirend :
1. Megnyitó - Kiss József titkár
2. Beszámolók
- elnöki beszámoló - Zsíros Péter elnök
- gazdasági beszámoló - Dudás Gábor gazdasági felelős
- Fegyelmi Bizottság beszámolója - Pecze Zoltán Felügyelő B. elnöke
- Felügyelő Bizottság beszámolója - Vitay Levente Fegyelmi B. elnöke
3. Felmerült kérdések, javaslatok megvitatása, szavazása

Aktuális

(laczkoi@citromail.hu, 2011.12.31 12:19)

Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
Most néztem a fogási naplómat. Január 10-ig kell leadni!!!

Fogási naplók leadása

(Vezetőség, 2011.12.29 16:01)

Felhívjuk a tagság figyelmét, hogy a fogási naplókat összesítve Dudás Gábornál vagy a vezetőség bármelyik tagjánál határidőn belül adja le!
Aki nem tesz eleget a kötelezettségének annak a 2012 évi engedély váltása kerülhet veszélybe!

Közgyűlés

(Peti, 2011.12.29 15:57)


A Vezetőség értesíti a tagságot, hogy a 2011-es éves közgyűlés 2012. január 22-én (vasárnap) 8:30 perctől kerül megtartásra. Helyszín a Berecz Antal Általános Iskola Árpád úti intézménye.
A tagok levélben is kapnak értesítést a közgyűlés időpontjáról és a napirendi pontokról.

Boldog karácsonyt!

(laczkoi@citromail.hu, 2011.12.22 20:09)

MINDEN LÁTOGATÓNAK BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Előre láthatóan közgyűlésünk 2012 január 15. körüli időpontra várható.

a javaslatokat nem ide szántam eredetileg

(laczkoi@citromail.hu, 2011.12.05 15:15)

Üdv!
Ott még sajnos nem használható a fórum tagoknak, csak a szerkesztőknek engedi.

Javaslatok

(laczkoi@citromail.hu, 2011.12.05 15:05)

Üdv
Ma véletlen folytán csöppentem az új Weboldalra. :) Örülök a dolognak! Ha nem sértek meg vele senkit , akkor lenne néhány javaslatom!
Pl. A fórumhoz egy szabályzatot lenne jó ismertetni. Indok: Azt gondolom rosszul esik mindenkinek, ha nem érti miért törölték a hozzászólását. Ha szabályt szegett, akkor viszont a törléshez az azt kitörlő írja oda miért is történt a kimeszelés!
Nagyon okos dolog a szelektált belépési lehetőség! Viszont én is véletlenül találtam ki a jelszavamat. Ezt gondolom minden horgásznál hasonló elven működik. Ezért mielőbb értesíteni kellene a tagokat a visszaélések elkerülése végett!
Valóban sokat dobna az oldal színvonalán, ha a galéria megtelne tartalommal
a boldoghe.eoldal.hu-ról ( http://www.boldoghe.eoldal.hu) kép mentése másként módon lementhetők a képek és lehet belőle csemegézni. Csak olyan információt írjatok ki az esemény naptárba, ami nem okoz félreértést! Gondolok a most hétvégére tervezett közgyűlésre.

Kiss Úr!

(laczkoi@citromail.hu, 2011.12.05 14:25)

Helló!
Üdvözlöm az egyesület lépését, hogy hivatalos oldalra is igényt tartott. Mióta működik, mert még eddig nem hallottam róla? "A közgyűlés tervezett időpontja december 11. de. 9 órakor. Helye a boldogi Berecz Antal ált. iskola, Árpád út 23. Változás esetén itt a honlapon tájékoztatjuk a tagságot." Ezt az idézetet onnan ollóztam ki. Ez már az eldöntött időpont?
A korlátozások felsorolásából kimaradt a 2011-es évben érvényes AMÚR tilalom és a sziget tilalma.
A kapcsolat menüpontban az egyesülethez, vagy a rendszergazdához való elektronikus elérhetőséget is javaslok eltüntetni!
Az oldalra való belépés milyen célt szolgál,


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

Következő »