Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A boldoghe.eoldal.hu fórumán Vagy, ahol érdeklődhetsz a boldogi horgászegyesület egyesület dolgairól és informálhatod a horgász társadalmat.

 A neved mellé írd oda légy szíves az e-mail címedet!

Az engedélyváltás témában Laczkó Istvánnál a

 06-70-2118446 számon érdeklődhetsz.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tudna valaki segíteni?

(Áron, 2011.05.17 12:12)

Érdeklődni szeretnék, hogy aki csak országos horgász engedélyel rendelkezik annak kell-e a versenyre napijegyet váltani, vagy csak a nevezési díjat kell neki is befizetni?
Válaszokat előre is köszönöm !!!!

Verseny!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.05.16 21:36)A Boldogi Horgászegyesület

4 órás

keszegező H O R G Á S Z V E R S E N Y T

rendez a BOLDOGI SÓDERBÁNYA TÓNÁL

2011. május 22-én (vasárnap) 08.00 órától
egyesületi tagok részére.

Nevezés : a helyszínen 06 45 órától 0700 óráig
Nevezési díj: 500 Ft/fő

Horgászni 1 db úszós készséggel lehet.

Büfé nem biztosított, ezért a részvevők és érdeklődők önellátásra készüljenek fel.Fura helyzet állt fel.

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.05.13 07:53)

Sziasztok!
Ezt a levelet kaptam ma, amit ugyan a Dudás Gabi írt, de minden bizonnyal hivatalos mivoltában.
"
Szia Pista!

Az új névsort nem adhatom oda,ugyanis a honlap mint mondtad a tiéd és nem az egyesületé,így adatot nem adhatok ki magán személynek csak a hivatalos honlapra tehetnénk föl ami nincs!Annyi elárulhatok 12 területi jegyes, 1 napijegyes és 2 db gyerek váltott engedély április hónapban.

Társadalmi munka: A tájékoztató levél egyértelmű esőnapot írt ,így nem értem miért mentetek ki múlt vasárnap amikor már reggel 7 -től esett az eső.A levél tartalmazza a változtatás jogát és azt hol lehet érdeklődni ,amit most te is teszel .A vasárnapi munka meg lesz tartva ,fűnyírás lesz ,ha minden jól megy csónakkal ki lesz szedve a dög a szigetről (a jövő héten házi verseny lesz).

A hal hullás miatt a tulaj kártérít minket darab számra csak a pontos adatra várunk ,ami mint mondtam a horgászmester feladata.remélem egyre kevesebb pusztul.Ismereteim szerint kb 60 db -nál tartunk."

Remélem az egyesület tagjaként bár kinek van joga tudni a tagság névsorát. És az eddigi formában elhelyezni ezen az oldalon . És bár milyen információt az egyesület életéből. Sajnos jóformán csak innen lehet könnyen infóhoz jutnia a mezei horgásznak.
Na erről ennyit.
Társadalmi munka esetleges eső miatti elmaradásának forgatókönyvéről mertem érdeklődni. Ugyan is vasárnapra esőt mondott.
Hal hullásról is mertem érdeklődni. A 60 db-os szám nagyon alul saccolt. Magam 42-nél járok és a horgászmester is legalább 20-nál. Kovácsék, Áronék is kivettek legalább 20 db-ot. Gondolom más is vett ki belőle.


Illetékes urak!!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.05.07 05:56)


Üdv!
A következő társadalmi munkánk mikor esedékes?

Gabi!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.05.02 18:30)

Helló!
Ma olvastam a boldogi oldalon, hogy napijegyet lehet váltani hozzánk a mezőgazdasági boltban és a liget kocsmában. Ez így van, vagy tévedésből íródott így?

Boldog ,Turai út

(Csordás T(csordas.tamas@ freemail.hu), 2011.04.30 13:52)

Sziasztok!
Mit szólnátok hozzá, ha szerveznénk egy horgászcikk börzét?
Szerintem jó buli lenne szemezgetni mások megunt,feleslegessé vált
felszerelései között.Elképzelésem szerint a részvétel feltétele legalább
1 eladásra kínált horgász cucc lenne.Ha meghirdetnénk a környező
településeken is nagy sikere lehetne.

Re: Boldog ,Turai út

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.05.01 21:19)

Szasz Tomi!
Az ötlet igazán jó. Ha előbb nem akkor a téli holtszezonban rá kell feküdni és helyszínt kell keresni hozzá!

Horgászvizsga

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.04.22 08:42)

Üdv!
Látom a horgászvizsga rovat látogatottságából sokakat érdekel a horgászvizsga.
Jelen állapot szerint megyeszékhelyeken lehet vizsgázni előre meghatározott időpontokban. A vizsgára felkészítő anyagot megtanulva kell megjelenni.
A vizsgahelyszínek csekély számából fakadó elégedetlenség miatt tervben van a változtatás.
Jó eséllyel újra visszakerül az egyesületek kezébe a vizsgáztatás joga csak nem a régi felületes módon lefolytatva .
Remélem tudtam új infóval szolgálni!
Görbüljön!!

Pénztáros átadás!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.04.21 13:11)

Szasztok!
Valaki illetékes tud valami infót miért nem történt meg még mindíg újabb hónap eltelte után sem a pénztáros dolgok átadása.
Biztosan van valami oka, mert ok nélkül gáz így elhúzni ezt a dolgot.

Mindenki figyelmébe !!!!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.04.15 16:38)

Helló!
Ha kint jártok figyeljétek a vizet, mert halpusztulásra lehet számítani. Ha megoldható, akkor ki kellene szedni amit találtok és jelezzétek, vagy itt, vagy a vezetőségnek közvetlenül.
Köszi a segítséget!

Gabi!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.04.15 16:36)

Helló!
Igazságod volt a tegnap. Valóban kint maradtam 5-ig. Elkapott az eső és nem mertem haza indulni, csak 5 -után.
Semmi mozdításom sem volt. Az esőben pedig dobálták magukat, de nem szerették, amit én adtam nekik.
Ha bírom, akkor elküldöm a képeket a tetemekről.
Csőő!

Leventének!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.04.10 20:59)

Helló!
Most sikerült elolvasnom, amit reggel írtál. Csak azt mondhatom: olvass vissza. Én már nem vitázom. És olvasd el a szerződési szabályzatot! Te a nevedet adnád hozzá? Vállalnál másért felelősséget?

Pistának

(Levente, 2011.04.10 06:51)

Nem tűntem el csak horgászni voltam, este 7-körül meg nem volt netem. A véleményem nem változott, kell egy saját honlap, oda meg 2 moderátor. Az egyik lehet Pista, meg keresünk mellé valakit. Ha pedig ez az oldal megmarad, akkor fel kellene tüntetni egy jól látható helyen, hogy ez az oldal Laczkó István oldala, mert így tényleg félreérthető a többi olvasó számára. Az egyesületi honlapra olyan dolgokat raknék fel, ami pozitív reklám a tónak. Nem szemetes fotókat, meg folyamatos vitát a fórumon. Az ilyen eszmecserékre belső fórumot kellene csinálni, amit csak a tagok tudnak használni. Szerintem az idelátogató "idegen" nem feltétlenül kíváncsi a belső feszültségekre. Aki ide szeretne jönni arra kíváncsi, hogy miért jó, ha idejön, milyen a környezet, milyen halak vannak, stb.
Mivel az egyesület demokratikus módon működik, szeretnénk, ha a honlap is ilyen módon működne. Te is azt szereted, ha minden szabályszerűen történik, akkor egy egyesületi honlaptól is megkövetelhető, hogy ne egy ember kezében legyen a szerkesztés joga, és ezt meg neked kell elismerned.
Sporttársi üdvözlettel: Levente

Gabi!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.04.09 21:52)

Helló!
Ez az oldal mindig is az enyém volt, amit az egyesület szolgálatába is használtunk. Mit is kívánhat többet az egyesület egy magán oldaltól, mint amit kapott eddig is? Ha bárkinek volt kérése a tartalommal vagy színnel, vagy mit tudom én, akkor igyekeztem. Ez a tény. Az én nevemen van nyilvántartva és minden felelősség az enyém. Gondolom, Te sem szeretnéd, ha valaki a Te neved alatt csinálna valamit. Nem az egyesületet veszik elő, ha valami szerződésnek ellentmondó dolog jelenik meg a tartalomban. Ezen lehet sértődnötök, de nem jogosan. Valószínűleg a Lajos nem hívta fel a figyelmeteket, hogy nem az egyesület tulajdona. Ezt én megcsináltam és felajánlottam az egyesület használatára is.
Nem gondolom, hogy engem informáltok csak ezen keresztül. Sok infóhoz juthat a horgászok nagy része.
Hogy Úgy érzi mindenki, hogy ez az egyesület oldala ez azt bizonyítja nincs kivetni való benne és kár a vitáért.
Az egyesület is a magáénak érzi? Azzal nincs bajom, de nem engedek idegent belenyúlni és ezzel én is lezárnám a vitát eben az ügybe is.
Érdekes! Aki kirobbantotta ezt a nézeteltérést eltűnt.

re.

(Monyó, 2011.04.09 16:16)

Szomorúan olvastam amit írtál:"Ez nem a boldogi horgász egyesület oldala. Ez az enyém."Már pedig mi a levelünkben amit te is kaptál azt írtuk itt majd érdeklődhetnek az egyesület honlapján becsaptuk őket .Azt kellett volna írni,hogy a Pista honlapján!A másik, az egyesület nevében információkat ,fényképeket adtam és adtunk át neked! Itt részemről befejeztem a vitát !Nem szeretnék vitában állni sem veled sem a többi taggal.
Azt hiszem több infót nem adhatok az nem tartom fernek az emberekkel szemben!
Jó munkát a honlapodhoz!

Társadalmi munka!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.04.09 15:53)

Kedves sógorom cementet ajánlott fel, ha kell a tűzrakó helyekhez. Ha kell akkor a Zólyomi Attilától lehet elvinni a pacsirtaútról.

Gabi!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.04.09 14:07)

Helló!
Azt nem Te írtad.
"(Levente, 2011.04.09 00:21)

Kellenek a felügyeleti szervek, mert ez nem egy embernek a szócsöve mint annak idelyén ADOLFNAK a Völkischer Beobachter!!!" a Levente követte el.
Mivel én demokratikusan üzemeltetem ezt az oldalt, amit senki sem tud cáfolni ezért nem igen értem. Gabi! Te a neveddel és adataiddal, szerződési feltételeket elfogadva felelősen engednéd, hogy akár én, vagy bárki belenyúljon?
Mellesleg ez a formula ( ingyenes) csak magánszemélynél lehetséges. Tehát két eshetőség van. Vagy az egyesület költségbe veri magát és csinál egy egyesület nevén futó oldalt, vagy valaki magánemberként bevállalja azt , amit tőlem várnátok el.
Mellesleg ezt a megszüntetem dolgot, már a Lajos is bedobta fenyegetésként. Az egyesület kivonulhat belőle, de maga az oldal a jelenlegi formájában működik tovább. Ez nem a boldogi horgászegyesület oldala. Ez az enyém. És a boldogi horgászokkal, egyesülettel és tóval kapcsolatos közhasznú dolgokat tettem és teszem
közzé.
Tudod, ha nem megfelelően csinálnám és az lenne a bajotok megérteném, de erről szó sincs.
Görbüljön!

re.

(Monyó, 2011.04.09 10:21)

Sajnos Pista nem értek veled egyet !Az egyesület oldaláról beszélünk amit ügyesen szerkesztesz,de ha így gondolod amit írtál akkor az igen is a Te oldalad nem az egyesületé,ha nem engedsz be embereket akkor a Tiéd marad és én fogom javasolni az elnöknek a megszüntetését ebben a formában !
Nem mondtam ,hogy a szócsöved ,megint mást mondasz mint amit írtam csak azt kértem más is beléphessen és írhasson dolgokat az oldalra pl.telepítés ideje ,társadalmi munkákhoz milyen szerszámot vigyünk ki holnap.Ezt azért látom jónak mert,ha akadályozva vagy akkor is tudunk hírt fölvinni az oldalra ,nem hiszem nagy kérés ,de legalább demokratikus és ettől még a jogod ugyanúgy megmaradna!

Levente! Gabi!

(Pityu (laczkoi@citromail.hu), 2011.04.09 07:48)

Szasztok!
Több mindenre kell reagálnom. Nem egy hal volt sérült közöttük. Egy rettenetesen sérültet találtam, ami teljesen átlyukadt hátú volt.Nem biztos, hogy több hasonló nem volt köztük. De sajnos szinte mindegyik rettenetesen gyötört , sérült volt. A nagyobbak voltak épebbek. Naivság lenne azt gondolni, hogy az elvileg 300 db körüli pontyban az állítólagos egy sérültet vettem volna ki. Egyébként sajnálom, hogy nem állt fel senki mellém és győződött meg a milyenségükről.
A moderátori téma. Ki kell kérnem magamnak, hogy az én szócsövemnek nevezitek. Ha úgy lenne, akkor visszaélve a lehetőségemmel minden általatok írt gunyoros, bántó és valótlanságot állító bejegyzést azonnal törölhettem volna, vagy bármelyikteket letilthattam volna az írás lehetőségétől. Márpedig semmi ilyet nem tettem . Bárkinek bármilyen kérése volt igen gyorsan reagálva megcsináltam a lehetőségek keretein belül. Talán túl türelmesen is tűrtem és hagytam elfajulni egyes párbeszédeket.
Másik dolog ez ügyben. Én az én nevemmel regisztrált oldalon , az én adataim terhére nehogy már bárkinek is lehetőséget adjak az oldalba beleszerkeszteni!! Esetleg lehetőséget adni, hogy az én nevemmel működő oldalból jelszóváltoztatással kizárjon valaki és visszaéljen bármi módon. Mellesleg nagy káoszos valószínűsége lenne a dolognak.
Ugye ha végig gondoljátok és nem a szokásos vágjunk vissza Pityunak stílusban reagáltok , akkor igazat adtok nekem ezekben!!???
Görbüljön!!

Bocs

(Levente, 2011.04.09 00:23)

Sporttársi üdvözlettel.

Levente


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

Következő »